Top Panel

Унизен. Ще прави нова партия

Понеделник, 24 Юни 2013г. 07:00ч. , Автор: Хасковска Марица

Унизен. Ще прави нова партияПривикват днес Иван Петров в централата на ГЕРБ. Той настоява за оставка на ЦветановБившият хасковски депутат от ГЕРБ и бивш областен координатор на партията Иван Петров, има планове за нов десен политически проект. Това става ясно от писмо, което натирените от Цветан Цветанов гербаджии са изпратили до лидера си Бойко Борисов.
Недоволните от политиката на зам.-председателя на ГЕРБ са сформирали група, която вече е провела няколко заседания. Групата се е срещнала и с експремиера Борисов и го е запознала с исканията си. А те са - отстраняване от ръководни партийни постове на Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

Вчера пред Люба Колезич в предаването на "Нова" тв, "На светло", Иван Петров обяви, че се чувства унизен от отношението на Цветанов към него и колегите му бивши депутати, които не са намерили място в листите. "Все едно сме бандата на четиримата", сравни Петров. И допълни, че структурите по места са зад него, тъй като той ги е създавал.

Листата на ГЕРБ в Хасково е била редена еднолично и не е съобразена с членовете на партията, каза още ексдепутатът. Той даде пример с Красимир Стефанов, който бе втори в кандидатския списък. "Само от една организация бе номиниран Стефанов, а аз бях номиниран от всички. Накрая той е в листата, а аз- не", обясни Петров.

От думите на бившия първи в областната ГЕРБ стана ясно, че днес той и други ренегати ще имат среща с ръководството в партийната централа. Петров се закани, че ако исканията на унизените не бъдат изпълнени те ще участват в създаването на нов политически проект в център-дясно.

FG_AUTHORS: в-к Хасковска Марица

Повече ...

Кой е тук сега

We have 70 guests and no members online

Нови потребители

  • otyremy
  • webmaster
  • admin

Статистики

  • Visitors : 3
  • Articles : 6390
  • Web Links : 2
  • Articles View Hits : 1370941

Търсене